Prezidentka poďakovala všetkým mamám: Jej slová vás chytia za srdce

12.05.2024 21:15 Prezidentka SR Zuzana Čaputová v nedeľu poďakovala všetkým mamám pri príležitosti Dňa matiek. Vyzdvihla, že sú zdrojom pocitu bezpečia pre svoje deti, aj keď vyrastú. Poukázala na to na sociálnej sieti.

Armády krajín sa zbierajú na jednom mieste: Čo sa to deje?! Obrovské množstvo vojenských síl

12.05.2024 21:15 Jordánska armáda oznámila v nedeľu začiatok vojenských cvičení "Eager Lion", na ktorých sa zúčastňujú pozemné, námorné a vzdušné sily z dovedna 33 krajín vrátane Spojených štátov, Francúzska, Británie či napríklad aj Poľska.

Vážna nehoda Magdy Šebestovej! Zasahoval vrtuľník aj sanitky

12.05.2024 21:15 V nedeľu popoludní došlo k vážnej dopravnej nehode medzi Malackami a Studienkou. Podľa informácií dopravného servisu sa tu zrazili dve osobné autá. Vzhľadom na rozsah nehody polícia cestu úplne uzavrela, vodičov vyzvali na obchádzku cez Veľké Leváre a Závod. Podľa informácií Nového Času bola účastníčkou nehody aj bývalá misska Magdaléna Šebestová . 

Obľúbené dovolenkové destinácie spravili rázny krok: Za TOTO vám hrozí pokuta!

12.05.2024 21:15 Dva španielske ostrovy Malorka a Ibiza, ktoré sú známymi dovolenkovými destináciami, obmedzujú pitie alkoholu na ulici. Týmto spôsobom sa snažia potlačiť protispoločenské správanie turistov.

Rekordér takmer každý rok vystúpi na Mount Everest: Ďalší úspech na konte! Prekvapí vás, prečo to robí

12.05.2024 21:15 Známy horolezec a šerpa Kami Rita vystúpil v nedeľu na vrchol najvyššej hory sveta Mount Everest už po 29. raz, čím prekonal doterajší svetový a svoj vlastný rekord v počte úspešných výstupov na najvyšší vrchol sveta. TASR informuje podľa agentúry DPA.

Mimoriadne smutné následky ukrajinského ostreľovania: Medzi obeťami útoku je aj malé bábätko

12.05.2024 21:15 Šesť mŕtvych tiel našli záchranári v troskách jedného z vchodov do desaťpodlažnej obytnej budovy so 40 bytmi v ruskom prihraničnom meste Belgorod, ktorý sa v nedeľu zrútil pri ostreľovaní ukrajinskými silami.

Chladíte sa v noci ventilátorom? Okamžite prestaňte: Môže to narobiť poriadne problémy

12.05.2024 21:15 Často sa stáva, že ľudia sa najprv sťažujú na zimu a o niekoľko týždňov neskôr majú problém s horúčavami. Posledné dni sú zaliate slnkom a hoci možnosť prestať kúriť je na jednu stranu obrovskou úľavou, mnohí robia všetko pre to, aby teraz schladili svoje domácnosti.

Slováci, pripravte sa na poriadne chlady: V týchto lokalitách bude mrznúť!

12.05.2024 21:15 V noci možno očakávať prevažne jasnú oblohu, vietor má byť poväčšine slabý a teplota vzduchu rýchlo klesať. Slovenský hydrometeorologický ústav o tom informoval na sociálnej sieti.

Princ Harry vo veľkých PROBLÉMOCH! Povedal, čo nemal: Následky môžu byť strašné

12.05.2024 21:15 Princ Harry môže pri obnovovaní svojich víz v Spojených štátoch čeliť obrovským problémom, tvrdí imigračná právnička, ktorá sa vyjadrila po tom, ako bol vojvoda obvinený z klamstva v žiadosti o americké víza.

Hasiči zasahujú pri vážnej nehode neďaleko Starej Ľubovne: Hlásia viacero zranených vrátane detí

12.05.2024 21:15 Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode v obci Ľubotín v okrese Stará Ľubovňa. Ako TASR informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove, zranilo sa pri nej šesť ľudí, z toho tri deti.

Chcete žiť dlhšie? Jedzte ráno túto vec: Vyhnete sa cukrovke i rakovine

12.05.2024 21:15 S pomocou dobrých raňajok vykročíte do dňa správnou nohou. Zároveň ponúkajú širokú škálu iných benefitov. Raňajky sú známe ako najdôležitejšie jedlo dňa, ktoré dokáže ovplyvniť, akým smerom sa budú uberať nielen najbližšie hodiny, ale možno aj roky.

Do Pásma Gazy majú namierené desiatky kamiónov: Čo so sebou prinášajú?

12.05.2024 21:15 Izraelská armáda v nedeľu oznámila, že v koordinácii s USA otvorila nový hraničný priechod do pásma Gazy určený pre prísun humanitárnej pomoci. TASR o tom informuje ma základe správ agentúry Reuters a denníka Times of Israel.

Tragická dopravná nehoda na Záhorí: O život prišla len 36-ročná žena

12.05.2024 21:15 Dopravní policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách aktuálne dokumentujú okolnosti tragickej dopravnej nehody, ku ktorej došlo krátko pred 19.00 h.

Sotva nastúpila do prezidentského úradu, už si pohnevala susednú krajinu: Uff, toto zrejme nemala robiť

12.05.2024 21:15 Novozvolená prezidenta Severného Macedónska Gordana Siljanovská-Davkovová, ktorá je vôbec prvou ženou na tomto poste, nevyslovila počas nedeľného slávnostného skladania prísahy do úradu oficiálny názov svojej krajiny, ktorú titulovala ako "Macedónsko". Okamžite tým vyvolala spor so susedným Gréckom.

Charkov je pod neustálou paľbou rakiet: Slová gubernátora naháňajú hrôzu

12.05.2024 21:15 Sever ukrajinskej Charkovskej oblasti bezprostredne hraničiaci s Ruskom je "takmer nepretržite" pod paľbou zo strany ruských síl. Povedal to v nedeľu gubernátor tejto oblasti Oleh Synehubov, informuje TASR podľa agentúry AFP.